Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2024

Gösterim: 47

Uluslararası Öğrenci Ek Yerleştirme Başvuruları Başladı!

2024-2025 EĞITIM-ÖĞRETIM YILI GÜZ YARIYILI LISANS/ÖNLISANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ EK YERLEŞTİRME ALIM DUYURUSU

 

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı lisans/önlisans programlarına ek yerleştirme için başvuru işlemleri, 08 Ekim 2024 – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir. Başvuru işlemleri yapılırken lütfen başvuru kılavuzunu dikkatlice okuduktan sonra başvurunuzu yapınız.

BAŞVURU KILAVUZU VE TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ

ÇEVRİM İÇİ (ONLİNE) BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ  (08 Ekim 2024 tarihinde aktif olacaktır.)

ÖNEMLİ NOT 

*Değerli Uluslararası Öğrenci Adaylarımız, Üniversitemizin uluslararası tanınırlığını kullanarak farklı sosyal medya ve internet sitelerinde zaman zaman belirli ücretler karşılığında bölümlerimize kayıt yapılacağına ilişkin duyurular yapılabilmektedir. Bu duyuruları yapan firma, ajans ya da şahıslara itibar edilmemesini ve bu sitelerin oidb@bandirma.edu.tr adresine bildirilmesini önemle rica ederiz.

**Başvuru süresi içinde yapılmayan başvurular ve istenen belgeleri yüklemeyen veya eksik yükleyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

***Ek Yerleştirme sonucunda kayıt hakkı kazanan öğrenciler 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar döneminde, Yurt Dışından Öğrenci Kabul Yönergesi’nde belirtilen şartları sağlamaları halinde eğitimlerine başlayabileceklerdir.