Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2020

Gösterim: 678

ÖMER SEYFETTİN UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ HAKKINDA DUYURU !

Son bir kaç gün içerisinde bazı öğrencilerimiz ve aday öğrenciler Dekanlığımızı ve öğretim elemanlarımızı telefonla arayarak ya da e-posta yazarak Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültemi'zin ve mevcut Bölümleri'nin (Medya ve İletişim, Yönetim Bilişim Sistemleri, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümleri'nin) Üniversitemizin başka bir ilçe yerleşkesine taşınacağına ilişkin olarak bazı duyumlar aldıklarını ifade etmişler ve bu konu hakkında bilgi istemişlerdir. 

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültemiz Dekanlığı'nın veya mevcut bölümlerinin başka bir yerleşkemize taşınması söz konusu değildir. Her üç bölümümüz de Bandırma'da eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. 

Söz konusu haber ve söylemlerin altında bilgi karmaşası yer almaktadır. Rektörlüğümüz, YÖK tarafından da uygun bulunması durumunda Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültemiz'in bazı yeni bölümlerinin (Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, vb.) önümüzdeki biriki yıl içerisinde Gönen Yerleşkemizde açılmasını planlamaktadır. 

Üniversitemiz ile Gönen Kaymakamlığı himayelerinde kurulmuş olan Gönen Eğitim Kurumları Kurma ve Eğitimi Geliştirme Derneği arasında imzalanan “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Gönen Yerleşkesi Ek Eğitim ve Sosyal Tesis Binaları Yapım Protokolü” çerçevesinde inşa edilecek eğitim binaları ile Gönen Meslek Yüksekokulumuza yeni programların kazandırılması, ayrıca Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi’ne bağlı olarak yeni bölüm veya bölümlerin açılması planlanmaktadır. Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığı’nın veya mevcut bölümlerinin Gönen Meslek Yüksekokulu Yerleşkemize taşınması söz konusu değildir. 

Öğrencilerimize ve kamuoyuna önemle duyurulur. 

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanlığı