Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2020

Üniversitemizi Tercih Edecek Öğrencilere Duyuru - YÖKATLAS

YÖK ATLAS NEDİR?

YÖK Atlas yazılımı, üniversite adaylarının, üniversite ve meslek tercihi yaparken daha bilinçli tercihler yapabilmesi amacıyla hazırlanmıştır. YÖK Atlas bir “tercih robotu” değildir. Sadece YÖK tarafından derlenebilecek/paylaşılabilecek işlenmiş verilerin yer aldığı seçkin ve güvenilir referans kaynaktır.

YÖK LİSANS - ÖNLİSANS ATLASI KULLANIMI

“Üniversite Seç” kutucuğuna "BANDIRMA ONYEDİ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ" yazarak üniversitemiz programlarına erişebilirsiniz. Detayları görmek için programın üstüne tıklayabilirsiniz.

Dilerseniz “Program Seç” kutucuğuna ilgi duyduğunuz programı (mesleği) girebilir, bu isimli programların bulunduğu üniversiteleri görebilirsiniz. Ardından detaylarını görmek istediğiniz program için üniversitesinin üzerini tıklayabilirsiniz.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi | Tüm Programlar Listesi

ATLAS - BANU Tüm Programlar