Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2020

Gösterim: 599

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Tüm Üniversite Öğrencilerine 6GB Kotalı "Uzaktan Eğitim Destek" İmkanı Sunuyor

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) dünyada toplum sağlığını etkileyen Covid-19 küresel salgın tedbirleri kapsamında uzaktan öğretim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu süreçte bilindiği üzere https://yokdersleri.yok.gov.tr adresinde "YÖK Dersleri Platformu" hizmete sunulmuştur. 

Artık https://yokdersleri.yok.gov.tr adresinden ulaşabileceğiniz üniversitelere ait içeriklere, mobil operatörleriniz tarafından hatlarınıza ücretsiz olarak tanımlanacak olan 6 GB'lık “Uzaktan Eğitime Destek" kotası kapsamında erişebileceksiniz. 

Bütün mobil operatörler tarafından uzaktan eğitime destek amacıyla verilen 6 GB’lık ücretsiz internet kullanımına birçok üniversitenin sağladığı ders içeriği ve online eğitimler de* dahil olacaktır. 

Tüm öğrencilerimize sunulan "Uzaktan Eğitime Destek" kotasından dolayı Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığımıza teşekkür ediyoruz. 

*Üniversitemizin Cisco Webex üzerinden sunduğu içerik, link ve yönlendirmeler “6 GB Uzaktan Eğitime Destek" kotasının dışında kalacaktır. Dolayısıyla bu kullanımların, operatörlerinize ait internet paketlerinizin kotasından düşülerek ücretlendirilmesi söz konusu olacaktır.