Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2023

Gösterim: 405

Üniversitemizde Afet Bölgesine Yardım Seferberliği

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkez üssü olmak üzere Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilen deprem için Üniversitemiz tarafından Üniversitemiz arama kurtarma gönüllülerinden oluşan 15 kişilik bir kafile 23:00’da gönderilmiştir. 

Afet bölgesine ekipman desteği, enkaz kaldırma ve arama kurtarma faaliyetleri ile uzman personel desteği sağlamak amacıyla AFAD ile koordineli bir şekilde gönüllü olarak hizmet verecek olan kafilede Üniversitemiz akademik ve idari personelleri ile öğrencilerimiz bulunmaktadır.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in iyi dilek temennileriyle uğurladığı Üniversitemiz kafilesinin bugün itibariyle afet bölgesinde olması planlanmaktadır.

Ayrıca Üniversitemiz vakfının maddi yardım kampanyası tüm hızıyla devam etmektedir. Tüm gönüllü ve bağışçılarımıza teşekkür eder, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm yaralı vatandaşlarımıza şifalar diliyoruz.


Fotoğraflar