Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023

Gösterim: 573

Üniversitemiz Artık Pingpong Uygulamasında!

Üniversitemiz tarafından öğrencilerimizin akademik bilgilere, duyurulara ve etkinliklere bir arada ulaşabileceği Pingpong uygulaması kullanıma açıldı. 

Uygulamadaki mobil öğrenci bilgi sistemi aracılığı ile öğrencilerimiz Üniversitemizin öğrenci bilgi sistemine giriş yapabilir, sınav sonuçları ve notlar gibi kişisel bilgilerine pratik ve hızlı şekilde ulaşabilirler. Ayrıca yemekhanemizdeki yemekleri kalori değerlerine kadar görebilir ya da yerleşke içi ulaşım için ring saatlerinin bilgisini görüntüleyebilirler. Öğrenim süreçlerindeki gerekli ve zorunlu ihtiyaçlarına kolayca ulaşabilir, Üniversitemizdeki diğer arkadaşları ile etkileşim ve iletişim kurabilirler. Uzaktan eğitim sürecinde uzaktan eğitim derslerine katılım sağlayabilir, hocaları ve arkadaşları ile daha verimli bir şekilde iletişim sağlayabilirler.

Öğrencilerimiz uygulama içerisindeki dijital pano ile çeşitli ilanlar yayınlayarak notlarını, ders materyallerini veya satmak istedikleri eşyaları diğer öğrencilerle paylaşabilir, öğrenci arkadaşları ile birbirlerine yardımcı olabilir ve öğrenci topluluğu içinde dayanışma kültürü oluşturabilirler. Fırsatlar bölümünde ise kendilerine özel etkinliklerden ve çeşitli markaların kampanyalarından yararlanabilir, özel indirimler, fırsatlar ve diğer avantajlar hakkında bilgi edinebilirler.

 

Tüm bu kolaylık ve avantajlardan yararlanabileceğiniz pingpong uygulamasına giriş için:

 

1)           pingpong’u Google Play veya App Store’dan ücretsiz indirin.

2)           Üniversite listesinden Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ni seçin.

3)           OBS Sistemi Giriş Bilgileri ile sistemi kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Google Play’den ücretsiz indirmek için tıklayınız.

 

App Store’dan ücretsiz indirmek için tıklayınız.

 

Website: https://pingpong.university/


Fotoğraflar