Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2023

Endonezyalı Öğrencilerimizden Anlamlı Hareket!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkez üssü olmak üzere Kahramanmaraş, Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illerde yoğun şekilde hissedilen depremlerden etkilenen depremzede vatandaşlarımıza yardım ve bölgenin yeniden kalkınması amacıyla düzenlenen ve yurt içinden ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla yayınlanan “Türkiye Tek Yürek” Kampanyasına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir bir maaşı ile katkı sunarken Üniversitemiz Endonezyalı öğrencileri ise 100.000 liralık bağış yaptı.

Ülkelerinden ve ailelerinden kilometrelerce uzakta olmalarına rağmen böylesi ince bir düşüncede bulunan ve ülkece yaşadığımız acıya ortak olan düşünceli öğrencilerimizi bu örnek davranışlarından dolayı tebrik ediyor, birliğimizin ve beraberliğimizin her daim devam etmesini temenni ediyoruz.

Terima kasih!