Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2023

Gösterim: 722

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize Yeni Yerleşen Öğrencilerimize Yönelik “Rektör-Öğrenci Buluşması” Programı Düzenleniyor

2022 YKS sonucu Üniversitemizi tercih eden yeni öğrencilerimize yönelik 28 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’da, Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’muzda “Rektör-Öğrenci Buluşması” programı düzenlenecektir. 

Merkez Yerleşkemizde yer alan Denizcilik Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesinde yer alan bölümlerimize yerleşen öğrencilerimiz ile Adalet Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda yer alan programlarımıza yerleşen öğrencilerimize yönelik düzenlenecek olan programda Üniversitemiz ile ilgili bilgilendirme sunumları gerçekleştirilecektir. 

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in katılımıyla gerçekleşecek olan ve öğrencilerimizin öğrenci kartları, mail adresi, OBS kullanımı, kütüphanemiz, Erasmus ve Mevlana değişim programları ve benzeri önemli konulara dair detaylıca bilgi edinebilecekleri, soru-cevap bölümüyle merak ettikleri tüm soruların yanıtlarını bulabilecekleri programa katılımınızı önemle rica ederiz.


Fotoğraflar