Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2018

Öğrenci Belgesi ve Transkriptlerin Elektronik İmzalı Olarak Verilmesi

• Öğrenci belgesi almak isteyen öğrencilerin Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden Kullanıcı İşlemleri->Belge talepleri kısmından “öğrenci belgesi ve transkript (elektronik imzalı) seçeneğini seçmeleri gerekmektedir.
  • Öğrenci e-postasına başvurunun alındığına dair bilgilendirme e-postası gönderilecektir.
  • Evrakların imzalanması durumunda evrakın imzalandığına dair bilgi ve evrakların indirebilecekleri doğrulama linki öğrenci e-posta adresine gönderilmektedir.
  • Öğrenci belgesi ve Transkriptleri elektronik imzalı olarak almak için izlenecek yol aşağıda belirtilmiştir.

Not: Öğrenciler elektronik imzalı öğrenci belgesini dönemde bir defa talep edebilirler, öğrencinin statüsünde herhangi bir değişiklik olmadığı sürece talep ettiği dönem içerisinde daha önce imzalanmış olan belgenin çıktısını istediği kadar alabilir.