Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2023

Gösterim: 424

2023-2024 Güz Dönemi İçin Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Seçim Kriterleri ve Sonuçları

2023-2024 Güz Dönemi için Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği sonuçları ekte yer almaktadır.  Aşağıdaki açıklamaları dikkatle okuyarak bundan sonraki süreçle ilgili detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

1:  Bu başvuru döneminde eksiksiz yapılmış olan tüm başvurular başarılı kabul edilmiştir. Yani başvurusu geçerli tüm öğrenciler Erasmus+ yapmaya hak kazanmıştır.
2: Öğrencilerin başvuru esnasında ibraz ettikleri iletişim bilgileri gidecekleri üniversitelere gönderilmiştir. Öğrencilerimizin maillerini sık sık kontrol etmesi ve gelen maile göre başvuru sürecini takip etmesi gerekmektedir.

3: Vize, konaklama ile ilgili süreç gidilecek olan üniversiteden kabul mektubu geldiğinde başlayacaktır.

NOT: 11 Nisan 2023 Salı Günü saat 11.00'da WEBEX sistemi üzerinden online toplantı yapılacaktır. Toplantı kaydına yönelik bilgilendirme daha sonra sayfamızdan yapılacaktır. Duyurularımızı takip ediniz.

 

ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ İÇİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

NOT:Programdan faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin gidecekleri üniversitelerin sitelerini incelemeleri ve varsa "Online Başvurularını" yapmaları gerekmektedir.

NOT: Öğrencilerimizin bu süreçte Erasmus+ Koordinatörlüğü ile irtibat halinde olması öğrencilerimiz ve koordinatörlüğümüz açısından faydalı olacaktır.

NOT:  Üniversiteler doğrudan öğrenciler ile iletişim kurmaktadırlar. Bu yüzden maillerinizi sık sık kontrol etmeniz büyük önem arz etmektedir.

 

STAJ HAREKETLİLİĞİ İÇİN İSTENEN BELGE-FORMLAR

  1. Kabul Mektubu
  2. Learning Agreement  for Traineeships
  3. Erasmus Öğrenci Beyannamesi
  4. Staj Taahhütname
  5. Öğrenci Dosyası

NOT: Staj hareketliliğinden faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin işbu duyurudan itibaren 1 sene içerisinde hareketliliklerini gerçekleştirmiş olması gerekmektedir. 

NOT: İstenen tüm belge-formlara https://erasmus.bandirma.edu.tr/tr/erasmus/Sayfa/Goster/621 adresinden ulaşabilirsiniz.