Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Çift Anadal ve Yandal Programı Başvuru Süre Uzatılması

25 Eylül 2023 tarihinde başlayan Çift Anadal ve Yandal başvuruları 16 Ekim 2023 Pazartesi günü  saat: 17:00 'a kadar uzaltılmıştır.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Çift Anadal ve Yandal başvuruları uzatılmıştır. 25 Eylül – 06 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılan başvurular Bölüm başkanlıklarınca değerlendirilmeye devam etmektedir. Yeni yapılacak başvurular için ekte yer alan takvimin dikkate alınması gerekmektedir.

Başvuru Duyurusu ve Takvimi İçin Tıklayınız.

Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yandal İle Kurumlar Arası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik İçin Tıklayınız.

Üniversitemiz Çift Anadal Yönergesi İçin Tıklayınız.

Üniversitemiz Yandal Programı Yönergesi İçin Tıklayınız.

Çap Önlisans Programları Listesi İçin Tıklayınız.

Çap Lisans Programları Listesi İçin Tıklayınız.

Yandal Lisans Programları Listesi İçin Tıklayınız.

Çap , Yandal Başvuru Formu İçin Tıklayınız.