Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023

Gösterim: 1887

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Öğrencilerimizin Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerine yönelik Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu'nda Önlük Giyme Töreni gerçekleşti. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, tören açılış konuşmasında Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüzün gerçekleştirmiş olduğu Önlük Giyme Töreninde bulunuyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, öğrencilere başarılar diledi. Törende ilk önlük Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından giydirildi.
Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık ile Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. İbrahim Tümen de Önlük Giyme Törenine katılarak öğrencilerimize önlük giydirdi.
Törenin ev sahipliğini yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin Eseceli, Dekan Yardımıcılarımız Doç. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Doç. Dr. Fatih Altun'un da öğrencilere önlük giydirdiği tören, öğrencilerimiz ve velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşti. 
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Ailesi olarak Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü mezun adaylarımıza meslek hayatlarında başarılar diliyoruz!


Fotoğraflar