Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2023

Gösterim: 1043

Üniversitene Hoş Geldin

Sevgili Öğrencimiz, 

Uzun bir eğitim süreci, zorlu sınav maratonunu geride bıraktın, tercihini yaptın ve artık mutlu sona ulaştın; üniversiteyi kazandın. Bizler de ülkemize ve yarınlarımıza umut olacak senin gibi pırıl pırıl, kıymetli bir öğrenciyi daha kazanmış olduk. Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’ni tercih etmen ve BANÜ ailemize katılmandan dolayı duyduğumuz memnuniyeti bilmeni isterim. Aramıza hoş geldin. 

“Geleceğe Açılan Köprü” sloganıyla sekiz yıl önce eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan ve bu süreçte binlerce öğrencisini hedeflerine doğru uğurlayan Üniversitemiz, sunmuş olduğu eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerinin yanında sanatsal, sosyal, kültürel ve sportif olanaklarla seni de geleceğe ve iş yaşamına en iyi şekilde hazırlayacaktır. Hiç kuşkun olmasın ki tecrübeli, dinamik, genç ve iletişim odaklı akademisyen ve idari kadromuzla her zaman yanında olacağız. Uluslararası nitelikteki eğitimimiz ile hayallerini birlikte başaracak ve ülkemiz için güzel bir gelecek inşa edeceğiz. 

Üniversite yaşamın boyunca azim ve istikrardan taviz vermeden ilerlemen, hayalini kurduğun mesleğe ve her türlü güzelliğe erişmen temennilerimle…

Sevgilerimle.

Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR
Rektör


Fotoğraflar