Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2022

Gösterim: 1442

Üniversitemiz “Tercih ve Tanıtım Günleri” İle Her Platformda Aday Öğrencilerle Buluşuyor

Üniversitemiz, “20 Temmuz-5 Ağustos” tarihleri arasında aday öğrencilerin, kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda meslek alanlarını tanıyarak tercihlerini yapabilmeleri amacıyla “Tercih ve Tanıtım Günleri” düzenliyor. Düzenlenecek olan “Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında 09:30- 17:30 saatleri arasında, Merkez Yerleşkemizdeki Tercih ve Tanıtım Merkezi ile tüm fakülte ve meslek yüksekokullarımızda uzman danışmanlarımız tarafından Üniversitemiz bölüm, program ve kontenjanları hakkında aday öğrenciler bilgilendirilecektir. Ayrıca Bandırma Cumhuriyet Meydanı, Erdek Cumhuriyet Meydanı, Manyas Atatürk Meydanı, Gönen Banyolar Caddesi ve Susurluk Parkı’nda 10:00-22:00 saatleri arasında tanıtım stantlarımız aday öğrencileri bilgilendirmek üzere açık olacaktır.

Tanıtım stantlarımızda “Tercih ve Tanıtım Günleri” kapsamında, tercih dönemine giren aday öğrencilere akademik personellerimiz ve uzman rehberlerimiz tarafından Üniversitemizin genel tanıtımı, bölüm ve programları hakkında bilgilendirme hizmeti verilecektir. Tanıtım stantlarında, Üniversitemiz akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal imkânları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, öğrenci toplulukları, Erasmus, Mevlana ve Farabi Değişim Programları hakkında bilgiler paylaşılacak ve merak edilen tüm sorular yanıtlanacaktır.

Aday öğrenciler web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden Üniversitemiz ile ilgili merak ettiği tüm güncel verilere ulaşabilmektedir. Üniversitemiz ayrıca Ulusal düzeyde ve fiziki ortamda düzenlenmekte olan tercih ve tanıtım fuarlarında da yerini almaktadır. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’da 21-26 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan fuarlar ile Üniversitemiz ve aday öğrencilerimiz bir araya gelecekler.

Tercih ve tanıtım dönemi boyunca ayrıca TV ve radyo programları ve gazete haberleri vasıtasıyla Üniversitemizin bölüm, program ve kontenjanları ile Üniversitemiz hakkında tüm bilgiler aday öğrencilerimizle paylaşılacaktır.

Üniversitemiz, ayrıca ulusal düzeyde çevrim içi düzenlenmekte olan tercih fuarlarında da yer almaktadır. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığımızın aday öğrencilere yönelik düzenlediği çevrim içi tercih ve tanıtım fuarı ile diğer çevrim içi tercih ve tanıtım fuarlarında yer alarak aday öğrencilere Üniversitemizin bölüm, program ve kontenjanları hakkında ayrıntılı bilgilendirmede bulunulacaktadır.

Üniversitemiz ve sunduğu olanaklarını daha yakından tanımak isteyen tüm aday öğrencilerimiz Tercih ve Tanıtım Günleri kapsamında gerçekleştireceğimiz etkinliklerimize davetlidir.


Fotoğraflar