Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2021

Üniversitemiz Ev Sahipliğinde “Göç Sertifika Programı” Düzenleniyor

Üniversitemiz, Türk Alman Üniversitesi, Konrad Adenauer Stiftung (KAS) Türkiye işbirliği ve Üniversitemiz ev sahipliğinde “Göç Sertifika Programı” düzenlenecektir. Üniversitemiz Göç ve Yoksulluk Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi, Türk Alman Üniversitesi Göç ve Uyum Araştırmaları Merkezi (TAGU) ve KAS Türkiye tarafından organize edilen, 22-26 Mart tarihleri arasında çevrimiçi gerçekleşecek olan programa Üniversitemiz öğrencileri ve göç alanında çalışma yapan herkes katılım sağlayabilecektir. Katılım sayısının kontenjanla sınırlı olduğu program hakkında detaylı bilgi almak ve programa başvuru yapmak için www.t.ly/eNdy adresini ziyaret edebilirsiniz.

NOT: 10 oturumdan en az 8’ine katılan ve program sonunda 1000 kelimelik düşünce yazısı (makale) sunanlara sertifika verilecektir