Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2021

"Türk Dili I" ve "Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I" Dersleri Muafiyet Sınavı (Güncellenmiştir)

Türk Dili-I dersi zorunlu ders kapsamındadır. Bu dersten muaf olmak isteyen 2021 girişli öğrenciler için muafiyet sınavı yapılacaktır. Yapılacak olan sınavda yeterli puanı alan öğrenciler bu dersi almayacaklardır. Sınava girmek zorunlu olmayıp, isteyen öğrenciler kayıtlı oldukları fakülte dekanlığına  ekteki dilekçe ile başvuracaklardır.

Başvuru Tarihleri: 27 Eylül -  01 Ekim 2021 (saat 17:00’a kadar)
Sınav Tarihi: 06 Ekim 2021
Saati: 11.00
Yer: Her öğrenci kayıtlı olduğu fakülte veya meslek yüksekokulunun bulunduğu kampüste
sınava katılacaktır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I dersi zorunlu ders kapsamındadır. Bu dersten muaf olmak isteyen 2021 girişli öğrenciler için Muafiyet Sınavı açılacaktır. Yapılacak olan sınavda yeterli puanı alan öğrenciler bu dersleri almayacaklardır. Sınava girmek zorunlu olmayıp, isteyen öğrenciler kayıtlı oldukları fakülte dekanlığına  ekteki dilekçe ile başvuracaklardır.

Başvuru Tarihleri: 27 Eylül -  01 Ekim 2021 (saat 17:00’a kadar)
Sınav Tarihi: 06 Ekim 2021
Saati: 14:00