Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2020

Güz Yarıyılı Ara Sınavlarında Yaşanan Sistemsel Sorunlar Hakkında Duyuru

Üniversitemiz 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı ara sınavlarının başlamış olduğu 23 Kasım Pazartesi günü ülkemizdeki birçok üniversitede olduğu gibi Üniversitemizde de hizmet sağlayıcı firma kaynaklı sistemsel sorunlar yaşanmıştır. Üniversitemiz tarafından, sınavların yoğun olduğu saat dilimlerinde karşılaşılan sistemsel sorunların giderilmesi ve tekrarlanmaması için ilgili birimlerimiz yoğun bir çalışma sürdürmektedir.

Ara sınavlar sürecinde hizmet sağlayıcı firma kaynaklı sistemsel sorunlar nedeniyle sınava giremeyen, sınavı tamamlayamama, sistemden çıkarılma, cevapları yükleyememe vb. durumlarla karşılaşan öğrencilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi için gerekli önlemler alınmıştır. Mazeret sınavlarıyla ilgili duyuru önümüzdeki günlerde Üniversitemizin web sitesi ve sosyal medya adreslerinden tüm öğrencilerimizle paylaşılacaktır.