Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2020

2020-2021 Yabancı Öğrenci 2. Başvuru Sonuçları

2019-2020 Akademik Yılı Yabancı Öğrenciler İkinci Başvuru sonuçları açıklandı.

Yerleştirme sonucunu studyin.bandirma.edu.tr adresinde e-posta adresiniz ile öğrenebilirsiniz.

Yerleşim sonuçları için burayı tıklayın

Kayıt Yeri:  Bandırma  Onyedi Eylül Üniversitesi Merkez Yerleşkesi 10200 Bandırma - BALIKESİR / TÜRKİYE

Kayıt Tarihleri:  28/08 / 2020-20 / 09/2020

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

- Lise Diplomasının aslı veya onaylı Türkçe tercümesinin fotokopisi.

- Diploma Denklik belgesi (İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden veya ülkelerdeki Türk Dış Temsilcilerinden alınır.)

- Notların kaydı Lise eğitiminin ortalama notunu gösteren orijinal onaylı belge ve ülkelerdeki Türk Dış Temsilcilerinden tercümesi.

- Sınav Sonuç Belgesi (Ulusal Sınav Sonuçları ve Uluslararası Sınavlar Ek-1'de belirtilmiştir)

- Türkçe Dil Yeterliliği (Bu belgeye sahip olmayan adaylar, Türkiye'de yapılan Türkçe Yeterlik sınavına başvurabilirler.)

- Pasaport fotoğrafı (6 nüsha)

- Pasaportun onaylı kopyası (Kimlik bilgilerini ve geçerlilik sayfalarını gösteren sayfaların Türk Dış Temsilcilerinden de alınabilecek Türkçe tercümesinin onaylı kopyası)

- Çift uyruklu adaylar, nüfus kayıt defterinden aldıkları "Detaylı Kimlik Kayıt Örneği" ni ibraz etmelidirler ("Kimlik Belgesi Sicil sureti" kabul edilmeyecektir)

- Eğitim amaçlı alınan ikamet izninin onaylı kopyası (İkamet izni olmayan adaylar, «İl Göç İdaresi'nden alınmış elektronik ikamet başvuru formunu sunmalıdır)